Rungsteds svenske chef er fortid i klubben

Den profilerede svenske træner Björn Hellkvist stopper som træner for Rungsted Seier Capital efter en turbulent sæson

Af
Joachim Weichel

Ovenpå en turbulent sæson er Rungsted Seier Capital blevet enige med holdets svenske træner Björn Hellkvist om at gå hvert til sit. Beslutningen kommer, efter klubben har evalueret sæsonens ustabile præstationer.
Holdet startede ellers ud som lyn og torden og kæmpede med om topplaceringerne i Metalligaen, men endte med at måtte tage til takke med den sidste slutspilsplads, efter man rendte ind i spillemæssig krise i midten af december. Alligevel formåede Rungsted at sætte sig op til pokalfinalen, hvor de sikrede det første trofæ til klubben i over 10 år, inden holdet blev ekspederet ud af slutspillet over fire kampe af Odense Bulldogs.
Forventningerne var ellers store, da den ambitiøse ishockeyklub med Lars Seier Christensen i spidsen i sommers hentede den svenske træner til fra Malmö Redhawks, som spiller i den stærke SHL-liga, der betragtes som én af verdens bedste ligaer. Uheldigvis blev Rungsted-holdet ramt af skader og karantæner, og det gjorde det svært at finde den fornødne kontinuitet til at kunne præstere henover hele sæsonen. Derfor skilles parterne nu i ro og mag.
Dermed påbegynder Rungsted-ledelsen en ny fase, hvor arbejdet med at få landet de første danske spillere på kontrakter og jagten på næste sæsons træner begynder. 

null

Publiceret 19 March 2017 22:45

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV