Hørsholm tager føringen i semifinaleserie

I første semifinale sikrede Hørsholm 79ers-damernes toptunede forsvar dem sejren på 58-41 over BK Amager

Af
Joachim Weichel

Efter en fantastisk forsvarspræstation af Hørsholm 79ers-damerne i den første semifinale mod BK Amager, fører de serien, der spilles i bedst-ud-af fem kampe, 1-0, efter de holdt Amager-profilerne på 41 point i 58-41-sejren.
Allerede fra første sekund viste hjemmeholdet fra Hørsholm, at de var klar og kom derfor foran 7-0. En føring, som de sidenhen på intet tidspunkt gav afkald på, fordi forsvaret holdt et højt niveau og pressede modstanderholdets skytter til det yderste hver gang, de fik bolden i hænderne.

Symptomatisk præstation

Siden Hørsholms cheftræner, Jesper Krone, kom til i sommers, har holdets forsvar været damernes kendetegn, og i første semifinale viste netop forsvaret, at de er klar til hjælpe holdet på vej mod finalen.
“Det er viljen til vi gerne vil have en god start i serien, men også, som det har været i mange af sæsonens andre kampe, starter det med forsvaret, og forsvaret gør, at det bliver nemmere i den anden ende,” sagde Hørsholm-anfører Line Piechnik, der er en nøglespiller, når holdet forsvarer.
Næste kamp i serien er på fredag på Amager, inden serien igen vender tilbage til Hørsholm Hallen den 1. april.

Hørsholm 79ers 58 BK Amager 41 (17-13, 14-8, 18-12, 9-8)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 13, Ivana Jovanovic 13, Line Piechnik 12, Sara Forsman Pedersen 7, Emilie Bornemann 6, Maria Forsman Pedersen 3, Sandra Lind Þrastardóttir 2, Marie-Louise Blyme 2

Publiceret 20 March 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV