Fodbolden bragte piger sammen

600 fodboldspillende piger deltog i HUI’s fodboldlejr, der blev afviklet forleden

Af
Joachim Weichel

Fodboldklubben HUI afholdt forleden Danmarks Sjoveste Pigefodbold Træningslejr, som havde deltagelse af omkring 600 pigefodboldspillere, der alle blev testet til deres ypperste niveau af klubkammerater og nye bekendtskaber. I alt blev der afviklet mere end 300 kampe på det store anlæg, hvor hele 14 baner var i brug.
Undervejs lagde to landsholds- og Champions League-spillende Brøndby-spillere, Julie Tavlo og Louise Kristiansen, vejen forbi fodboldlejren for at holde et foredrag på Rungsted Gymnasium og skrive autografer, ligesom de ikke var blege for at veksle erfaringer med de spirende fodboldtalenter, der brændte inde med et spørgsmål.
Resten af lejren forløb, som den skulle, og på grund af den store tilslutning forventer arrangørerne, HUI's pigefodboldafdeling, at lejren genererer et solidt overskud. Det vil blive geninvesteret i pigeafdelingen, der i disse år har vokseværk og spytter flere og flere talentfulde piger ud.
En del af dem tager i resten af Påsken til en stor international turnering i Maastricht i Holland, når holdene fra U13 og op til U18 sætter sig ind i busserne med retning mod endnu en stor oplevelse.

Publiceret 12 April 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV