Rungsted overlader tøjlerne til kvartfinalebøddel

Peter Johansson sendte Rungsted Seier Capital ud af slutspillet med sit Odense Bulldogs-mandskab, men i den kommende sæson står han i spidsen for Rungsted som cheftræner

Af
Joachim Weichel

I den kommende sæson skal én af den tidligere Rungsted-træner Björn Hellkvists nære venner, svenske Peter Johansson, stå i spidsen for Rungsted Seier Capital, der skuffende måtte se deres sæson som afsluttet efter fire kvartfinaler. Her var overmanden Odense Bulldogs med netop Peter Johansson, så det er en mand med kendskab til Rungsted-holdet og den danske liga.
Således stod han i spidsen for Frederikshavn White Hawks, hvor han blev fyret, inden han tog over i Odense, som han i indeværende sæson førte til en andenplads i grundspillet. Endestationen blev dog semifinalerne, hvor ligaens store overraskelse, Gentofte Stars, viste sig at være stærkere på de rigtige tidspunkter.
Derfor blev parterne enige om at gå hvert til sit, og det har Rungsted-organisationen udnyttet til at skrive kontrakt med den 50-årige svensker. Dermed bliver han manden, der får til opgave at opfylde målet om en top 4-placering og en semifinaleplads i den kommende sæson.

null

Publiceret 13 April 2017 15:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV