Rungsted henter svensk arbejdsmand

Rungsted Seier Capital har netop offentliggjort sin første udenlandske spiller i den kommende sæson i form af svenske Marcus Olsson

Af
Joachim Weichel

Rungsted Seier Capital har allerede fået sin nye træner på plads i form af den nu forhenværende Odense Bulldogs-træner Peter Johansson, og han får nu følgeskab af landsmanden Marcus Olsson, der kommer til Sjælland, efter han har tilbragt to sæsoner i det jyske hos Frederikshavn White Hawks.
Her bliver den 30-årige center genforenet med sin tidligere træner, idet Rungsteds nye træner var i Frederikshavn White Hawks, inden han overtog tøjlerne i Odense. Denne genforening ser Rungsted-træner Peter Johansson frem til, da Marcus Olsson ifølge ham har, hvad der skal til, for at blive en succes.
"Marcus er en rigtig 2-vejs center, som ikke altid er den publikum lægger mest mærke til, men som har en kæmpe betydning for holdet," lyder ordene fra den svenske træner til klubbens hjemmeside omkring offentliggørelsen af klubbens første udenlandske signing forud for den kommende sæson.

null

Publiceret 15 April 2017 10:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV