Amerikanere sender Hørsholms gulddrømme mod afgrunden

Virum GO DREAM har to matchbolde til at sikre Danmarksmesterskabet, efter deres amerikanske profiler skød med skarpt i anden finale mod Hørsholm 79ers-damerne, der tabte 67-59

Af
Joachim Weichel

Hørsholm 79ers-damerne har ryggen mod muren i finaleserien mod Virum GO DREAM, efter de tabte fredagens udebaneopgør 67-59. Dermed er Hørsholm-holdet bagud 2-1 i serien og er presset til at vinde de resterende to kampe for at sikre sig guldet. Først skal de dog finde en opskrift på at stoppe Virums amerikanske profiler Valerie Driscoll og Gillian Abshire, der stod for henholdsvis 14 og 28 point.

Skud tog luften af ballonen

Efter det smalle nederlag var Hørsholm-træner Jesper Krone ikke i tvivl om, hvad forskellen på de to hold var - nemlig Virums amerikanske profil Gillian Abshire, der med sine trepointsskud tog pusten fra Hørsholm-holdet, når de var ved at komme inden for afstand af sejren.
"De kom med mere aggressivitet og det havde vi jo forventet, men forskellen fra kampen i onsdags er, at de rammer en masse skud. Gillian Abshire rammer fem af otte fra tre'eren, og hun gjorde det på nogle gode tidspunkter," vurderede Hørsholm-træneren efter nederlaget, der presser hans hold op i et hjørne.
Den næste kamp i serien bliver spillet i Hørsholm Hallen onsdag den 26. april.

Virum GO DREAM 67 Hørsholm 79ers 59 (13-11, 13-15, 27-20, 14-13)

Hørsholm:

Line Piechnik 12, Maria Forsman Pedersen 11, Ivana Jovanovic 10, Marie-Louise Blyme 10, Maryah Sydnor 10, Lena Svanholm 3, Emilie Bornemann 2, Sara Forsman Pedersen 1

Publiceret 22 April 2017 13:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV