Rungsted Seier Capital vil afvikle europæisk turnering

Ishockeyklubben har intentioner om at søge om at få lov til at afvikle semifinalerunden i Continental Cup, som Rungsted deltager i

Af
Joachim Weichel

Med sejren i pokalturneringen i den forgangne sæson sikrede Rungsted Seier Capital sig retten til at deltage i den europæiske Continental Cup, hvor stærke hold fra hele det europæiske kontinent deltager. Det er dog ikke nok for den ambitiøse klub, der gerne ser, at semifinalerunden af turneringen, hvor danske hold traditionelt set er indtrådt i turneringen, bliver afholdt i Saxo Bank Arena.
Det skyldes ifølge direktør Thomas Friberg, at man ikke vil risikere at skulle til eksempelvis Ukraine, hvor ét af deltagerholdene er fra. Det betyder, at klubben skal stable omkring en halv million på benene, hvoraf det internationale ishockeyforbund støtter med halvdelen af pengene, mens klubben selv skal ud og finde den resterende kvarte million. Det arbejde er klubben i fuld gang med, da de i skrivende stund sender ansøgninger til legater og fonde i håbet om, at de vil være med til at finansiere “den største sportsbegivenhed i Hørsholms historie”, som Thomas Friberg kalder det.
Samtidig afslører direktøren, at klubben ikke forventer at få et økonomisk udbytte ud af at afvikle semifinalerne ved Continental Cup, men at målet er at skabe positiv opmærksomhed omkring Rungsted Seier Capital.
Det bliver afgjort i slutningen af juni, hvem der bliver værter for de forskellige runder af turneringen, ligesom kampene bliver fastlagt.

null

Publiceret 02 June 2017 15:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV