Brødrepar skal genrejse HUI's faldne førsteholdshelte

På få år er fodboldklubben HUI's førstehold droslet ned gennem rækkerne, men det skal en ny trænerduo, brødrene Nisse og Kenneth Christensen, sætte en stopper for

Af
Joachim Weichel

I efteråret står den på serie 2 for HUI's førstehold, som kommer til at blive ledt af en ny trænerduo, brødreparret Nisse og Kenneth Christensen, efter den tidligere træner Patrick Tronborg valgte at stoppe ovenpå på nedrykningen. De har været medlem af klubben, siden de var børn, og derfor passer de ind i klubbens vision for fodboldklubbens flagskib, førsteholdet.
"Vi ønsker at genskabe stoltheden ved at spille fodbold med HUI på brystet og opbygge et velfungerende kollektiv med vores egne talenter og lidt mere erfarne støttespillere," fortæller klubformand Bo Rømer.
Den nye trænerduo kender rekrutteringsgrundlaget for efterårets førstehold særdeles godt, eftersom Kenneth Christensen har været assistent på førsteholdet i et par år, mens Nisse Christensen de seneste par år har haft ansvaret for andenholdet og klubbens U19-hold.
Målsætningen for den kommende sæson er klokkeklar. HUI's faldne førsteholdshelte skal tilbage i serie 1 i første forsøg.

Publiceret 03 July 2017 09:45

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV