Rungsted indledte opstarten med sejr

Rungsted Seier Capital slog rivalerne Rødovre Mighty Bulls med 4-2 i opstartens første træningskamp

Af
Joachim Weichel

Truppen hos Rungsted Seier Capital har arbejdet benhårdt, efter de mødte ind efter en lang sommerferie for en uges tid, og allerede fredag aften stod den på holdets første træningskamp i opstarten mod rivalerne fra Rødovre Mighty Bulls.
Selvom Rungsted trak sig sejrrigt ud af opgøret, der endte 4-2, var opgøret kendetegnet ved, at det var første træningskamp, og at der skulle afprøves taktiske ideer og kædesammensætninger af fra trænernes side af.
Rungsteds målscorere i opgøret var Emil Oliver Christensen, Nikolai Gade, Morten Green og Robin Bergman, og de to debutscoringer fra Christensen og Bergman tegner lovende for de kommende kampe, før Metalligaen bliver skudt i gang igen.
Opgøret blev desuden skæmmet af en lille gruppe mænd, iført elefanthuer, som tiltvang sig adgang til afsnittet i anden periode, hvor de få Rungsted-fans, der havde taget turen til Rødovre, befandt sig. Her begyndte de at slå på fansene, ligesom de tog Rungsted-fansenes tifo og smed et romerlys, inden de blev ekspederet ud igen.
Rungsteds næste kamp i opstarten er fredag d. 18. august, hvor Odense Bulldogs gæster Saxo Bank Arena, inden den står på et opgør mod svenske Kristianstad dagen efter.
 

null

Publiceret 12 August 2017 23:00

SENESTE TV