Idrætsparkens problembarn får ansigtsløft

Den slidte rullehockeybane i Hørsholm Idrætspark, der har drevet foreninger på flugt, renoveres i løbet af efteråret

Af
Joachim Weichel

I Hørsholm Idrætsparks sydvestlige hjørne, kilet ind mellem Kystbanen og kunstgræsbaner, ligger kommunens rullehockeybane skjult. Ukrudt har slået kløerne i plastikunderlaget, og de omkransende buske gemmer den sørgelig sandhed om, at naturen har gjort banen ubrugelig, og at det har sendt den lokale klub, Rungsted Rage, på flugt, væk.
De har søgt tilflugt i Gentofte Kommune, hvor de spiller i en overdækket hal. Nu er der til gengæld gode nyheder på vej til holdet, hvis spillere har rødder i Hørsholm og omegn. Således oplyser Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sports-, Fritids- og Kulturudvalget, at banen kommer til at gennemgå en gennemgribende renovering.
Det kommer til at foregå i løbet af efteråret, hvor kommunen har afsat omkring 300.000 kroner til udbedring og renovering af rullehockeybanens underlag og bander for at gøre den brugbar igen, fortæller Centerchef for Kultur og Fritid Henrik Duus Rosengreen.
Det glæder stifteren af Rungsted Rage, Martin Christensen, som er sikker på, at banen kommer til at få sin anden ungdom fra foråret af, når vejret igen tillader at bruge den. Alligevel er der skår i glæden, da han havde håbet på, at kommunen ville følge hans råd om en overdækning af banen, så banens brugbarhed ikke var betinget af vejret.
Martin Christensen ser dog ikke ud til at få sin drøm opfyldt lige foreløbig. Således oplyser Idrætsrådets formand Michael Esmann, at rådet, der består af foreningsrepræsentanter, vil rådgive politikerne til fortsat at følge Masterplanen for Idrætsparken, hvor en mulig overdækning af rullehockeybanen ikke er inkluderet.
Denne holdning erklærer Nadja Maria Hageskov sig enig i i en tid, hvor istræningshallen, som har været en del af Masterplanen, siden den blev offentliggjort i 2009,  er i gang med at blive bygget.

null

Publiceret 06 September 2017 14:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV