Rungsted har sæsonens første point til gode

Rungsted Seier Capital måtte se sig slået af Esbjerg Energy, der sendte sjællanderne hjem med et 3-2-nederlag i tasken

Af
Joachim Weichel

Kampene i Metalligaen ligger som perler på en snor, og derfor er der heller ikke lang tid til at rette op på truende tendenser. Pausen mellem Rungsted Seier Capitals kamp i fredags mod Gentofte Stars på hjemmebane og deres kamp tirsdag aften mod Esbjerg Energy på udebane viste sig i denne omgang for kort, fordi fejlene fra fredagens kamp gentog sig i tirsdagens 3-2-nederlag.

Modstander har kort vej til målet

Takterne i Rungsteds offensive spil har været lovende, selvom det endnu ikke er blevet til point, men problemet er, at holdet i sin nuværende forfatning har udfordringer med at transportere pucken roligt frem til endestationen - modstanderens mål.
"Vores svageste punkt lige nu er, at få spillet pucken ud af zonen. Vi bliver i perioder fanget i lang tid i egen zone, da vi ikke er stærke nok til, at få pucken ud af egen zone," fortæller backen Mathias Røndbjerg, der dog også fremhæver de personlige fejl som én af hovedårsagerne til den uforløste sæsonstart.
Allerede fredag står den igen på Metalliga-hockey for Rungsteds vedkommende, da de byder rivalerne fra Rødovre velkommen. Her skal begge hold forsøge at kravle op i tabellen fra henholdsvis niende- og tiendepladsen.

Esbjerg Energy 3 Rungsted Seier Capital 2 (0-0, 1-1, 2-1)

1-0: #54 Felix Scheel (#27 C. McMillan, #48 N. Andersen)

1-1: #39 Alexander B. Jensen (#10 M.T. Christensen, #15 N. Rosenthal)

2-1: #74 Alexis Loiseau (#54 F. Scheel, #9 C. Vock)

2-2: #15 Nikolaj Rosenthal (#10 M.T. Christensen, #39 A.B. Jensen)

3-2: #74 Alexis Loiseau

Publiceret 13 September 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV