Rungsted-stime brudt i intens topkamp

Rungsted Seier Capitals sejrsstime blev brudt i tirsdagens topbrag mod Herning Blue Fox, som vandt 2-4 i en intens kamp

Af
Joachim Weichel

Tirsdagens topkamp i Saxo Bank Arena mellem Rungsted Seier Capital og Herning Blue Fox havde det hele - syngende tacklinger, der gav genlyd henover isen, finurligt angrebsspil, der skabte den ene store chancer efter den anden, og nerve, som var en topkamp værdig.
Selvom Rungsted Seier Capitals stime på syv sejre i træk blev brudt med nederlaget på 2-4, havde hjemmeholdet stor ære af kampen. Spillerne virkede opsatte på at forkæle det til tider kræsne Rungsted-publikum, og gentagne gange lykkedes missionen.
Flere gange stod angriberne nemlig alene med Herning-målmanden Ari Ahonen, efter de åbnede Herning-defensiven op med et par hurtige pasninger mellem sig, men finnen storspillede og diskede op med flere fabelagtige redninger.
Dermed holdt han Rungsted på afstand af de tre point, og da hans landsmænd i Herning-angrebet samtidig var i spilhumør og scorede på deres chancer, udgjorde den finske Herning-delegation forskellen på nederlag og sejr.

Kun held nok til ét tophold

Man taler om, at held oftest tilfalder topholdet, men i tirsdagens topkamp i Metalligaen var der kun held nok til ét hold, og det tilfaldt Herning. Det ærgrede Rungsteds William Boysen sig over efter kampen, da han selv var i situationer, hvor han godt kunne have draget fordel af at have marginalerne på sin side.
"Jeg synes faktisk, at vi har flest målchancer, og med lidt mere held vinder vi også kampen. Vi manglede den sidste skarphed i afslutningerne, og personligt skal jeg være meget mere kynisk i den slags situationer," fortæller den uheldige angriber, der dog har vist prøver på sin skarphed i sæsonstartens andre kampe med fire scoringer. 
Det var altså den fornødne effektivitet, som kostede Rungsted vitale point i topstriden, men fredag aften får de mulighed for at rette op på skaden, når ligaens fjerdeplads Gentofte Stars tager imod det formstærke Rungsted-mandskab.

Rungsted Seier Capital 2 Herning Blue Fox 4 (0-2, 2-1, 0-1)

1-3: #33 Morten Jensen (#10 M.T. Christensen, #15 N. Rosenthal)

2-3: #10 Mikael T. Christensen (#88 R. Bergman)

Publiceret 11 October 2017 16:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV