Hørsholm satte tingene på plads fra start

Hørsholm 79ers-damerne dominerede starten af kampen mod SISU og førte 28-45 i pausen i den sikre sejr på 49-81

Af
Joachim Weichel

Hørsholm 79ers-damernes status som ubesejret virker urokkelig, efter de i suveræn stil cementerede deres position som ligaens bedste hold i skrivende stund med en sejr på 49-81 på udebane over SISU. Allerede fra kampens indledning satte Hørsholm-holdet trumf på og lagde afstand til værterne, og i pausen førte udebaneholdet 28-45 på trods af, at holdet smed bolden væk til en modstander ti gange.
Anden halvleg startede som første halvleg sluttede, med Hørsholm i kontrol, anført af trioen Maryah Sydnor, Ivana Jovanovic og Gritt Ryder, som er begyndt at finde ind i et godt samarbejde. Deres skarphed fik afstanden mellem de to hold til at vokse, og det gjorde det muligt for Hørsholm-træner Jesper Krone at give spilletid til de unge spillere fra bænken.

Kun ét skridt på vejen

Efter storsejren glædede han sig over, at holdets pasninger mellem sig i angrebsspillet til tider var så hurtige, at SISU ikke kunne følge med. Alligevel var Jesper Krone ikke i tvivl om, hvilken besked han skulle overbringe holdet i omklædningsrummet efter kampen.
"Nu er det vigtigt, pigerne husker, at træerne ikke gror ind i himlen, fordi vi slår SISU ret stort. Vi skal fortsætte med at udvikle os hver dag, og det skal vi resten af sæsonen," siger træneren, der ikke var tilfreds med, at holdet smed så mange bolde væk i angrebsspillet.
Hørsholms næste mulighed for at forlænge sejrsstimen kommer på hjemmebane, når Stevnsgade SuperWomen besøger Hørsholmhallen lørdag den 21. oktober.
 

SISU 49 Hørsholm 79ers 81 (14-18, 14-27, 9-19, 12-17)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 23, Gritt Ryder 14, Ivana Jovanovic 12, Emilie Fogelstrøm 10, Line Piechnik 6, Sandra Lind Prastardottir 4, Sara Forsman Pedersen 3, Emilie Bornemann 3, Maria Dinesen 2, Josephine Tullin 2, Katrine Hornemann Lassen 2

Publiceret 12 October 2017 12:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV