Unødvendige udvisninger ødelagde Rungsteds sejrschancer

14 udvisningsminutter og usammenhængende undertalsspil endte med Rungsted Seier Capital-nederlag på 4-3 mod Gentofte

Af
Joachim Weichel

Rungsted Seier Capital-holdet kom planmæssigt foran 0-1 i fredagens opgør mod Gentofte Stars, da Jake Hansen med finesse og kløgt snød både Gentofte-forsvarere og -målmand. Desværre røg den amerikanske profils scoring hurtigt i glemmebogen, da hjemmeholdet udlignede i powerplay, og denne scoring skulle vise sig at blive billede på Rungsted-holdets aften.
Rungsted blev nemlig ved med at tage unødvendige udvisninger kampen igennem, og fordi undertalsspillet ikke var kontant nok, gav det Gentofte en masse skudmuligheder. To af dem blev omsat af deres finske skarpskytter, og det skabte en afstand mellem holdene, som Rungsted aldrig fik lukket i 4-3-nederlaget, selvom Jake Hansen endnu engang kom på måltavlen med sin scoring til slutresultatet 48 sekunder før tid.

Manglende disciplin blev dyr

Efter kampen var Rungsteds Mathias Røndbjerg ikke tilfreds med holdets indsats, da han ikke følte, at holdet gjorde nok for at gøre sig fortjent til sejren, som det ellers var tilfældet i kampen forinden mod Herning, hvor det også blev til nederlag. Særligt holdets manglende disciplin kom til at gøre udslaget i nederlaget til rivalerne fra Strandvejen. 
"Vi tog for mange unødvendige udvisninger, og det endte med at blive dyrt. Og når vi så alligevel tager udvisninger, skal vi også være skarpere i boxplay," siger den unge back.
Rungsted-mandskabet har dog mulighed for at ændre på den dårlige præstation allerede tirsdag, hvor de får Esbjerg Energy på besøg i Saxo Bank Arena.
 

Gentofte Stars 4 Rungsted Seier Capital 3 (1-1, 1-1, 2-1)

0-1: #28 Jake Hansen (#90 M. Persson, #4 J. Holten Møller)

2-2: #48 Mike Vernace (#40 M. Olsson, #12 C. Lindhøj)

4-3: #28 Jake Hansen (#24 B. Nash, #90 M. Persson)

Publiceret 15 October 2017 17:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV