Hattrickhelt sørgede for tre point til Rungsted

Rungsted Seier Capitals Mikael T. Christensen scorede kampens tre første mål i 4-3-sejren over Esbjerg Energy

Af
Joachim Weichel

Mikael T. Christensen og hans holdkammerater fra Rungsted Seier Capital kom flyvende fra start i tirsdagens opgør i Saxo Bank Arena mod de regerende danske mestre fra Esbjerg Energy.
Inden haluret havde rundet det første minut, havde fanfavoritten "TC" bragt hjemmeholdet i front, og resten af første periode terroriserede han Esbjerg-forsvaret, hvilket kastede yderligere to scoringer af sig. Desuden assisterede han sit holds sidste scoring midtvejs i kampen, som tog brodden af det vestjyske mandskab.
Dermed var centeren, der i skrivende stund er topscorer i Metalligaen med 17 point, udslagsgivende for, at hans hold stod med tre point til Metalliga-kontoen efter kampen mod den stærke modstander.

Koncentrerer sig om sig selv

Grundlaget for den nuværende succes, hvor Rungsted befinder sig på andenpladsen og flere af holdets profiler sprudler af spilhumør, bygger ifølge Marco Illemann på ideen om, at holdet først og fremmest skal koncentrere sig om sig selv. Det skyldes, at man har en tro på, at holdets egne evner rækker til topresultater, så længe spillerne holder aftalerne fra kamp til kamp.
"Vi tror på vores eget spil hele vejen, og det er det, der giver os sejren i dag," siger Rungsteds altmuligmand, som både har spillet back og angriber i starten af sæsonen under træner Peter Johansson.
Det er dermed et selvtillidsfuldt Rungsted-hold, som møder et velspillende Rødovre Mighty Bulls-mandskab på udebane fredag aften.

Rungsted Seier Capital 4 Esbjerg Energy 3 (3-1, 1-1, 0-0)

1-0: #10 Mikael T. Christensen (#88 R. Bergman, #15 N. Rosenthal)

2-0: #10 Mikael T. Christensen (#15 N. Rosenthal, #88 R. Bergman)

3-0: #10 Mikael T. Christensen (#19 N. Gade, #39 A.B. Jensen)

4-2:#15 Nikolaj Rosenthal (#88 R. Bergman, #10 M.T. Christensen)

Publiceret 18 October 2017 13:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV