Hørsholms pokaldrømme lever efter gylden periode

Hørsholm 79ers-herrerne sikrede avancement i pokalturneringen med én velspillet periode i 72-75-sejren over Team FOG Næstved

Af
Joachim Weichel

På ti minutter fik Hørsholm 79ers-herrerne vendt et truende nederlag mod Team FOG Næstved, der ville betyde et exit fra pokalturneringen, til avancement, da de satte 15 point på tavlen i træk uden Næstved-scoringer i fjerde periode.
Det skabte momentum hos Hørsholm-holdet, der blev hjulpet på vej af taktisk ændring af opdækningsaftalerne, og det kunne hjemmebaneholdet fra Sydsjælland ikke dæmme op for. Derfor endte Hørsholm-herrerne også med at hente ind på Næstved og tage føringen kort før tid i 72-75-sejren.

Hjertet viste vejen

Comebacket fik smilet frem på Hørsholm-træner Rafa Monclovas læber, der glædede sig over, at hans holds hårde arbejde i sidste ende betalte sig, selvom spillet kampen igennem virkede låst.
"Jeg er næsten overrasket over os i dag. Vi spiller ikke godt i så mange minutter, men vi viser hjerte, måske for første gang i år. Vi viser også, at der er meget i os, også de unge drenge, der virkelig går til fadet, da kampen skal afgøres," siger den spanske træner, der op til kampen var utilfreds med, at hans hold ikke havde nok hviledage op til kampen.
Nu kan den spanske chef og hans spillere dog lægge frustrationerne bag sig og se fremad. Den næste opgave venter på lørdag, når Hørsholm rejser til Jylland for at møde Bakken Bears.

null

Publiceret 22 October 2017 22:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV