Rungsted viste god moral med comebacksejr

Rungsted Seier Capital var bagud 1-2 med ti minutter igen mod Aalborg Pirates, men vendte det truende nederlag til en 3-2-sejr på få minutter

Af
Joachim Weichel

Hjemmeholdet Rungsted Seier Capital kom planmæssigt fra start i tirsdagens kamp mod Aalborg Pirates, da de bragte sig kort inde i anden periode. Alligevel stod holdet med ryggen mod muren i midten af tredje periode, efter Aalborg udnyttede Rungsteds mange udvisninger til at køre dem trætte og både udligne kampen og tage føringen.
Heldigvis er humøret højt på Rungsted-holdet i disse dage efter en succesfuld sæsonstart, og derfor lykkedes det Rungsted-mandskabet at vende det tomme udbytte til tre point på grund af 2-2-udligningen ved Robin Bergman, som skabte momentum hos hjemmeholdet. Kort før tid resulterede presset på jydernes mål, som scoringen affødte, at forløsningen blev fuldendt med målet til 3-2, som også blev kampens slutresultat.

Omklædningsrummet blomstrer

Med sejren holder Rungsted trit med Herning i toppen af Metalligaen, og Joachim Holten Møller ser ingen grund til, at det parløb ikke skal fortsætte hele vejen, da spillerne har en enorm tiltro til hinandens evner.
"Jeg synes, vi har nogle gode gutter i omklædningsrummet, som tror på hinanden," fortæller Rungsted-backen, der vurderer, at det blev udslagsgivende for kampens resultat.
Det nordsjællandske topholds næste opgave er på fredag, når de rejser til Fyn for at møde Odense Bulldogs, der kommer med et 1-5-nederlag på hjemmebane til Rødovre Mighty Bulls i bagagen.

Rungsted Seier Capital 3 Aalborg Pirates 2 (0-0, 1-1, 2-1)

1-0: #15 Nikolaj Rosenthal (#10 M.T. Christensen, #88 R. Bergman)

2-2: #88 Robin Bergman (#33 M. Jensen, #10 M.T. Christensen)

3-2: #40 Marcus Olsson (#90 M. Persson, #15 N. Rosenthal)

Publiceret 25 October 2017 12:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV