Hørsholm tog flot skalp i topstriden

Hørsholm 79ers-herrerne slog lørdag Basketligaens eneste tilbageværende ubesejrede hold, Bakken Bears, med 81-89

Af
Joachim Weichel

Lørdag eftermiddag tog Hørsholm 79ers-herrerne et vigtigt skridt tilbage i retning mod topstriden i Basketligaen, da de besejrede Bakken Bears, som var det eneste tilbageværende hold i ligaen, der endnu ikke havde tabt inden nederlaget på 81-89.
Sejren kom i hus efter blændende angrebsspil, hvor især Hørsholms amerikanske profiler Matt Bonds og Ty Sabin brillerede med henholdsvis 35 og 26 point, ligesom der blev lukket ned for Bakkens profiler bagudtil. I kampens sidste to perioder betød det, at der kun blev sat 31 point på tavlen af det jyske mandskab, og det kom til at koste titlen som ubesejret.

Alle trådte i karakter

Selvom Hørsholms træner Rafa Monclova havde muligheden for at rose Matt Bonds, der cementerede sin position som ligatopscorer, var han mest tilfreds med kollektivets styrke, som ifølge ham var udslagsgivende for sejren.
"Det, jeg er mest tilfreds med, er, at holdets karakter træder mere og mere frem. Alle kommer ind og gør deres job og gør det godt, og når de gør det, er vi et konkurrencedygtigt hold," vurderer den spanske chef, der allerede skal stå i spidsen for sit hold igen tirsdag aften, når Hørsholm møder Stevnsgade SuperMen.

Bakken Bears 81 Hørsholm 79ers 89 (26-21, 22-22, 19-25, 14-21)

Hørsholm:

Matt Bonds 35, Ty Sabin 26, Mikael Vincents Nielsen 7, Nikolaj Bøje Bank 6, Frederik Hougaard Nielsen 6, Asbjørn Nerlov 4, Andreas Meilby 3, Connor Beranek 2

Publiceret 29 October 2017 23:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV