Hørsholms uskønne sejr sender dem på førstepladsen

Hørsholm 79ers-herrerne imponerede ikke i storsejren på 73-96 over Stevnsgade, som sender dem op på en delt førsteplads i ligaen

Af
Joachim Weichel

Selvom det endte med en komfortabel sejr på 73-96 til Hørsholm 79ers-herrerne over hjemmebaneholdet fra København, Stevnsgade SuperMen, i tirsdagens opgør, holdt det hårdt. Allerede efter to minutter følte Hørsholm-træner Rafa Monclova sig nødsaget til at tage en timeout, efter hans hold havde indledt kampen med at komme bagud 10-2.
Her blev der talt med så store bogstaver, at det gav genklang i hallen, men det virkede. Der kom mere og mere fart i spillet, og inden perioden var ovre, havde Hørsholm-herrerne erobret føringen tilbage. Herfra udbyggede udebaneholdet fra Nordsjælland sin føring, men flere gange løftede spillerne foden fra gassen, og det var ved at lukke Stevnsgade tilbage i kampen.

Ikke et tophold værdigt

Netop det faktum var Hørsholm-anfører Frederik Hougaard Nielsen utilfreds med efter kampen. Han følte, at spillerne tog for let på opgaven, efter man slog det stærke Bakken Bears-mandskab lørdagen inden Stevnsgade-kampen.
"Vi skal vist hjem og se os selv i spejlet. Vi vinder, og vi vinder stort, men det ser sløjt ud i lange perioder. Der manglede lidt gnist, men når det virkelig brænder på, står vi sammen, og det skal vi tage med," fortæller anføreren i klare vendinger.
Holdets næste opgave er på hjemmebane mod Team FOG Næstved onsdag den 8. november. Her er der tale om et topbrag, hvor vinderen kan lægge afstand til taberen i toppen af tabellen.

Stevnsgade SuperMen 73 Hørsholm 79ers 96 (25-28, 17-23, 14-20, 17-25)

Hørsholm:

Matt Bonds 29, Frederik Hougaard Nielsen 17, Connor Beranek 15, Ty Sabin 14, Nikolaj Bøje Bank 6, Martin Poulsen 4, Asbjørn Nerlov 4, Mikael Vincents Nielsen 3, Sebastian Dalsgaard 2, Emil Hjorth 2

Publiceret 01 November 2017 18:45

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV