Eliteholdene i Hørsholm Rungsted Tennisklub har kniven for struben

Hørsholm Rungsted Tennisklubs herre- og damehold er presset til at ende i top seks i landets bedste rækker efter strukturændring

Af
Joachim Weichel

Det skyldes, at Dansk Tennis Forbund har valgt at halvere antallet af hold i landets bedste række til næste år, hvorfor en slutplacering blandt de seks bedste nu er påkrævet for at kunne beholde pladsen i Elitedivisionen fremover.
På papiret ser det ud til at blive en svær opgave, da dameholdet primært består af unge talenter fra egne rækker, suppleret af den tidligere kroatiske topspiller og spillende træner Silvija Talaja.
På herresiden består holdet af lokale, loyale spillere, som hjælpes på vej af den tidligere svenske landsholdspiller Filip Prpic.
For begge holds vedkommende bliver sammenholdets styrke udslagsgivende for, om missionen med at blive i Elitedivisionerne lykkes. 
Sæsonen skydes i gang i weekenden, når damerne på hjemmebane møder Gentofte, mens herrerne skal på en svær opgave på udebane mod Lyngby, som muligvis kan stille med både Kristian Pless og Frederik Løchte Nielsen.

null

Publiceret 02 November 2017 11:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV