Hørsholms skarphed sender dem i semifinalen

Hørsholm 79ers-damerne var uhørt skarpe i 72-93-sejren over Lemvig Basket, som sender dem i pokalsemifinalen

Af
Joachim Weichel

Det var en helstøbt præstation af Hørsholm 79ers-damerne, der endte med at sende dem i semifinalen i pokalturneringen, efter de på sikker vis storsejrede 72-93 over hårdtprøvede Lemvig Basket, der udover pokalexitet ligger sidst i Dameligaen.
Allerede fra første fløjt viste Hørsholm-damerne, at de havde i sinde at tage sig af semifinalepladsen, og inden første periode var omme, havde de lagt afstand til Lemvig. Det jyske holds spillere fik aldrig ro på bolden på grund af Hørsholms aggressive forsvar, og et utal af gange resulterede det i, at Lemvig smed bolden væk.
Dermed var fundamentet lagt for en god aften, og det blev kun bedre som kampen skred frem. Hørsholms damer, anført af Line Piechnik og Sara Forsman Pedersen, havde nemlig tur i skuddene og var således uhørt effektive fra 3-point-distancen. Det gjorde, at der aldrig for alvor var spænding om kampens udfald, og det betød, at Hørsholm-træner Jesper Krone roterede mellem spillerne, så de er klar til lørdagens kamp på hjemmebane mod SISU.

Lemvig Basket 72 Hørsholm 79ers 93 (14-24, 21-21, 17-26, 20-22)

Hørsholm:

Ivana Jovanovic 16, Line Piechnik 14, Gritt Ryder 11, Sandra Lind Prastardottir 10, Sara Forsman Pedersen 9, Marie-Louise Blyme 9, Emilie Fogelstrøm 8, Maryah Sydnor 7, Amalie Langer 3, Emilie Bornemann 2, Maria Dinesen 2, Josephine Tullin 2

Publiceret 03 November 2017 15:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV