Rungsted overkom skydetelt

Rungsted Seier Capital-målmand Sebastian Feuk reddede 45 skud i fredagens 4-3-sejr over Frederikshavn White Hawks

Af
Joachim Weichel

Der gik et suk gennem Scanel Hockey Arena, da Rungsted Seier Capital scorede til slutstillingen 3-4 i overtiden af opgøret mod Frederikshavn White Hawks. Det skyldtes, at det jyske hjemmehold havde domineret de skadesplagede sjællændere kampen igennem. Alligevel fik Frederikshavn ikke fuld gevinst, da de ikke kunne omsætte deres skydetelt til pletskud.
Rungsted-målmanden Sebastian Feuk ville det nemlig anderledes og hev den ene pragtredning ud af ærmet efter den anden, og med en præstation af en anden verden sørgede han ene mand for at holde sit hold inde i kampen indtil overtiden. Herefter overtog Morten Jensen pladsen i rampelyset og scorede det forløsende 3-4-mål på det første skud i overtiden.

Et anderledes udtryk

Efter slutfløjtet var kampens hovedperson, Sebastian Feuk, glad for, at det lykkedes med at få hevet sejren i land, selvom kampbilledet var utypisk for denne sæsons Rungsted-mandskab.
"Vi er et andet hold i øjeblikket. Alle mand kæmper og gør sit, men det er lidt en omvæltning at gå fra 20 skud per kamp til at blive domineret fuldstændigt," fortæller Rungsteds redningsmand, Sebastian Feuk, som i samme ombæring indrømmede, at sejren var en smule ufortjent.
De hårdtprøvede sjællændere har dog ikke langt tid til at komme sig over kraftanstrengelsen. Allerede på søndag går det løs igen, når Hvidovre Fighters gæster Saxo Bank Arena.

Frederikshavn White Hawks 3 Rungsted Seier Capital 4 (0-0. 2-1, 1-2, 0-1)

0-1: #26 Emil Oliver Christensen (#19 N. Gade, #40 M. Olsson)

0-2: #21 William Boysen (#40 M. Olsson)

3-3: #15 Nikolaj Rosenthal (#24 B. Nash, #26 E.O. Christensen)

3-4: #33 Morten Jensen (#24 B. Nash, #40 M. Olsson)

Publiceret 03 November 2017 23:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV