Svømmesamarbejde fik succes ved mesterskab

Svømmere fra overbygningen mellem Hørsholm Svømmeklub og Søllerød Svømmeklub var på medaljeskamlen flere gange under regionsmesterskaberne

Af
Joachim Weichel

I starten af året proklamerede Hørsholm Svømmeforening, at de ville forsøge at indgå i et samarbejde med Søllerød Svømmeklub, og allerede nu begynder resultaterne af de fælles holdtræninger og træningslejre mellem klubbernes konkurrencesvømmere at vise sig.
I weekenden havde 38 svømmere fra SHS-sammenslutningen nemlig kvalificeret sig til regionsmesterskaberne, som blev afholdt i henholdsvis Birkerød og Gladsaxe. Her udmærkede en håndfuld af de bedste svømmere sig med pragtfulde præstationer, som kastede en tur op på medaljeskamlen af sig.
Udover medaljehøsten kunne trænerne glæde sig over, at sammenholdet mellem de to klubbers svømmere bliver stærkere og stærkere, og at det hjalp dem til at sætte personlige rekorder.

SHS's medaljehøst

Bronze:

Drengeholdkappen i 4x50 ryg bestående af Malte Egholm Brøns, Fillip Bruhn, Julian Birch og Mathias Ehlers

Drengeholdkappen i 4x50 fri bestående af Malte Egholm Brøns, Fillip Bruhn, Sebastian Hviid Larsen og Thomas Høgenhaug

 

Individuelle medaljer:

William Kristensen (2003), Malte Egholm Brøns (2003), Sebastian Hviid Larsen (2004), Julian Birch (2004), Caroline Salskov Jensen (2005) og Alexander Nørby (2006)

Publiceret 03 November 2017 18:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV