Fans tændte op under Hørsholm i topbrag

De fremmødte fans i Hørsholmhallen onsdag aften var udslagsgivende for Hørsholm 79ers' 91-85-sejr over Team FOG Næstved i Basketligaens topbrag

Af
Joachim Weichel

Hørsholmhallen var tætpakket under Basketligaens topbrag onsdag aften mellem Hørsholm 79ers-herrerne og Team Fog Næstved, og det blev udslagsgivende for hjemmeholdets sejr på 91-85. Således sørgede de mere end 900 fremmødte for at holde Hørsholm-spillerne til ilden med deres betingelsesløse opbakning, og det gav dem ekstra kræfter i de intense dueller under kurvene.
Med fansene i ryggen formåede Hørsholm dog at holde hovedet koldt undervejs, selvom man var bagud med to minutter tilbage af kampen, ligesom der undervejs havde været spændinger mellem de to holds spillere. På dette tidspunkt trådte Hørsholms amerikanske trio i karakter og sørgede for at vende det truende nederlag til en sejr, som sender dem op på Basketligaens førsteplads.

Fansene var forskellen

Efter kampen udtrykte Hørsholm-træner Rafa Monclova sin taknemmelighed over for de fremmødte fans, som han mente havde en stor andel i den forløsende sejr, som sender hans hold forbi Næstved i tabellen.
"Med den støtte i ryggen spiller vi med meget mere selvtillid. De skubbede os frem, og atmosfæren i hallen var fantastisk," fortæller den spanske cheftræner, som efterfølgende også var ude på sin Facebook-profil for endnu engang at takke fansene for opbakningen.
Han kan håbe på, at Hørsholm kan ride videre på bølgen, eftersom der venter mange vigtige opgaver i den kommende tid. Således står den på pokalkamp mod Bakken Bears' andethold tirsdag den 14. november, og kun to dage efter står den på tv-kamp i Basketligaen på udebane mod Wolfpack Basketball.

Hørsholm 79ers 91 Team FOG Næstved 85 (25-25, 22-20, 24-24, 20-16)

Hørsholm:

Ty Sabin 21, Connor Beranek 20, Matt Bonds 17, Mikael Vincents Nielsen 13, Asger Hjorth 7, Emil Hjort 5, Frederik Hougaard Nielsen 3, Martin Poulsen 3, Nikolaj Bøje Bank 2

Publiceret 09 November 2017 11:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV