Hørsholm havde problemer i topkamp

Hørsholm 79ers-damerne hev sejren i hus mod Stevnsgade SuperWomen, men undervejs var modstanderen flere gange tæt på at indhente føringen

Af
Joachim Weichel

Selvom Hørsholm 79ers-damerne i lørdagens hjemmekamp mod Stevnsgade SuperWomen fra starten af opgøret tog føringen i sejren på 73-62, var udebaneholdet hele tiden inden for rækkevidde af sejren. Det gav en spændende og seværdig kamp, hvor to af ligaens bedste mandskaber hele tiden var presset til at være opmærksomme på hinandens profiler.
For Hørsholm var det trioen Gritt Ryder, Ivana Jovanovic og Maryah Sydnor, der udgjorde forskellen, og de spillede også en stor rolle i den 35-17-føring, som hjemmeholdet havde opbygget midtvejs i anden periode.
Heldigvis for opgøret begyndte Stevnsgade at vise tænder, og de begyndte at ramme flere og flere af deres skud. Det bragte dem inden for en rækkevidde af syv point ved halvlegspausen. Det fik udebaneholdet til at igangsætte en jagt på sejren i anden halvleg, men de kom aldrig nærmere end fire point ved stilingen 52-48.
I stedet steppede Hørsholm-skytterne op og ramte deres skud, når der var allermest brug for det. Det slog den sidste luft ud af Stevnsgade-mandskabet, og dermed beholder Hørsholm sin status som ubesejret i indeværende sæson i Dameligaen.

Hørsholm 79ers 73 Stevnsgade SuperWomen 62 (25-11, 12-19, 15-18, 21-14)

Hørsholm:

Maryah Sydnor 20, Ivana Jovanovic 17, Gritt Ryder 10, Line Piechnik 7, Ida Dinesen 7, Emilie Fogelstrøm 7, Emilie Bornemann 3, Maria Forsman Pedersen 2

Publiceret 05 December 2017 09:30

SENESTE TV