Uheldet fortsætter med at forfølge Rungsted

50 skud var ikke nok til at sikre Rungsted Seier Capital sejren mod Odense Bulldogs, der slap afsted med en 4-2-sejr

Af
Joachim Weichel

Rungsted Seier Capital har de seneste mange uger været ramt af skader, men forud for tirsdagens opgør på udebane mod Odense Bulldogs tilsmilede heldet det hårdtprøvede mandskab.
Således var Mattias Persson og Morten Green tilbage på isen i en konstellation med Jake Hansen, og ikke overraskende var det også denne trio, som bragte Rungsted på tavlen med to scoringer.
Desværre var hverken de to mål eller de resterende 48 skud nok til at sikre sejren, da Odenses målmand stod en brandkamp. Alligevel var forskellen på de to hold kun ét mål ved stillingen 2-1 med lige over et minut igen.
Det fik Rungsted til at tage Sebastian Feuk ud for at få en ekstra markspiller på isen for at skabe overtal, men i stedet udnyttede Odense det tomme mål til at bringe sig yderligere i front. Kort tid efter gentog udebaneholdet manøvren, men denne gang gav satsningen pote i form af 3-2-reduceringen ved tilbagevendte Mattias Persson.
Odense punkterede dog Rungsteds håb i kampens døende sekunder, da de endnu engang udnyttede det tomme mål til at pynte på deres sejr, som endte med at lyde på 4-2.

Heldet er opbrugt

Efter kampen var tilbagevendte Morten Green lettet over endelig at være tilbage på isen, selvom hans positive indflydelse ikke var nok til at sikre holdet de tre forløsende point, som holdkammeraterne har jagtet i de seneste uger.
"Vi kommer herover og giver den en skalle. Vi har 50 skud, så det er desværre et tegn på, at tingene går mod os for tiden," fortæller Rungsted-kaptajnen til holdets Facebook-side.
Holdet er nu oppe på seks nederlag i træk i Metalligaen, og på fredag venter en svær opgave på udebane mod SønderjyskE, der også har været ustabile gennem sæsonen.

Odense Bulldogs 4 Rungsted Seier Capital 2 (0-1, 2-0, 2-1)

0-1: #13 Morten Green (#28 J. Hansen, #90 M. Persson)

3-2: #90 Mattias Persson (#13 M. Green, #95 M. Nielsen)

Publiceret 06 December 2017 14:15

SENESTE TV