Hørsholm klarede frisag trods manglende fysik

Hørsholm 79ers-herrerne kæmpede mod større modstandere i lørdagens kamp mod Svendborg Rabbits, som dog alligevel blev slået 94-82

Af
Joachim Weichel

I lørdagens opgør mellem Hørsholm 79ers og Randers Cimbria i Hørsholmhallen var der både højde- og styrkeforskel i gæsternes favør, men efter startvanskeligheder tog Hørsholm-forsvaret fat i deres overmænd. Det skabte momentum for hjemmeholdet, og det frigav energi i angrebsspillet, som profilerne Matt Bonds og Connor Beranek brugte til at bringe Hørsholm i førersædet - en position, de siden aldrig gav slip på i 94-82-sejren.

Koncentrationssvigt var ved at koste

Det var dog ikke uden krampetrækninger, at sejren kom i land. Flere gange undervejs i opgøret slækkede Hørsholm-holdet på koncentrationen, efter de havde opbygget en komfortabel føring, og alle gange bragte det spænding tilbage i opgøret.
"Jeg er ikke helt tilfreds med, at vi slipper speederen til sidst. Vi afslutter ikke kampen med koncentration, og så kan de komme tilbage," siger Hørsholm-træner Rafa Monclova, der hele tiden forsøger at optimere sit holds præstationer ved at reflektere over, hvad spillerne skal gøre bedre til næste kamp.
Kampen mod Randers var Hørsholms sidste hjemmekamp inden juleferien. Inden ferien dog for alvor går i gang venter et spændende opgør på torsdag mod Basketligaens tophold, Horsens IC, som vandt det seneste indbyrdes opgør mellem de to hold.

Hørsholm 79ers 94 Svendborg Rabbits 82 (24-19, 26-20, 25-20, 19-23)

Hørsholm:

Matt Bonds 26, Ty Sabin 17, Connor Beranek 10, Sebastian Dalsgaard 9, Emil Hjorth 7, Mikael Vincents Nielsen 7, Frederik Hougaard Nielsen 6, Andreas Meilby 5, Asbjørn Nerlov 4, Nikolaj Bøje Bank 2, Martin Poulsen 1

Publiceret 11 December 2017 01:30

SENESTE TV