Sensationel scoring sendte Rungsted på rette vej

Rungsted Seier Capital-lejesvenden Agust Karlssons fantastiske scoring til 1-0 satte gang i holdet i tirsdagens 2-1-sejr over Frederikshavn White Hawks

Af
Joachim Weichel

Rungsted Seier Capital er begyndt at komme op i omdrejninger efter en svær periode, og i tirsdagens hjemmebanekamp mod Frederikshavn White Hawks fortsatte holdet de positive takter på trods af en svag indledning på opgøret.
Således leverede værterne en anonym indsats de første ti minutter af opgøret, men én af holdets lejesvende, Agust Karlsson, sørgede for at levere en sensationel scoring, som tændte op under publikum og dermed holdkammeraterne.
Den svenske angriber slap afsted på en friløber, og med en kropsfinte snød han målmanden, inden han, med staven mellem benene, dirigerede pucken ind bag Frederikshavn-målmanden via overliggeren.
Scoringen var det absolutte højdepunkt i en kamp, som fortsatte med at være rodet efter den flotte scoring. Den situation udnyttede gæsterne til at udligne opgøret i anden periode,   men de formåede ikke at udnytte det momentum, som scoringen kunne have givet.
I stedet måtte tilskuerne vente indtil fire minutter før tid på kampens næste scoring. Til Rungsted-holdets held udnyttede Nikolaj Rosenthal en retur til at score kampens afgørende mål til 2-1, kort tid efter han havde en afslutning på overliggeren.

Tankede selvtillid

Efter kampen var hjemmeholdets helt Nikolaj Rosenthal glad for, at holdet på ny lykkedes med at hente en sejr, da han og holdkammeraterne har haft brug for at vise, at de godt kan gøre sig gældende på trods af de mange skader.
"Det er rigtig vigtigt for moralen. Vi har haft en stime, hvor vi har tabt en del kampe, og så har vi måske brugt skaderne som undskyldning for, at vi ikke kan vinde de kampe. Men nu har vi vundet to i træk mod to gode hold - så vi kan jo godt," fortæller den lynhurtige forward.
Allerede torsdag aften går igen løs for Rungsted Seier Capital-mandskabet, som på udebane spiller mod Metalliga-bundproppen Hvidovre Fighters.

Rungsted Seier Capital 2 Frederikshavn White Hawks 1 (1-0, 0-1, 1-0)

1-0: #8 Agust Karlsson (#26 E.O. Christensen, #95 M. Nielsen)

2-1: #15 Nikolaj Rosenthal (#7 M. Røndbjerg, #27 N. Krag Christensen)

Publiceret 13 December 2017 13:30

SENESTE TV