Hørsholm slap fra topopgør med æren i behold

Hørsholm 79ers-herrerne gjorde en god figur i 84-76-nederlaget i topkampen mod IC Horsens

Af
Joachim Weichel

I torsdagens udebaneopgør, som faldt ud til Horsens IC's fordel, var det ellers Hørsholm 79ers, der kom bedst ud til Basketligaens topopgør mellem nummer et og nummer to.
Det sjællandske hold bragte sig nemlig foran i kampens indledning, og den føring holdt til pausen, hvor den lød på 28-39.
Føringen begyndte dog at gå i opløsning kort tid efter pausens afslutning, og det skyldtes især Horsens danske profil Kevin Larsen, hvis præstation omkring kurven Hørsholm ikke havde et modsvar på.
Det betød, at hjemmebaneholdet stjal føringen tilbage i tredje periode. Selvom Hørsholm-holdet gjorde deres bedste for at komme tilbage i kampen, kom de aldrig nærmere end en håndfuld point i 84-76-nederlaget, og dermed kunne Horsens lægge yderligere afstand Hørsholm i topstriden.

Problemerne fortsætter

Efter kampen var Hørsholm-træner Rafa Monclova realistisk i forhold til det faktum, at hans hold mangler en stor spiller under kurven til at tage slagsmålene med spillere som Kevin Larsen.
"Men i anden halvleg dominerer de tæt på kurven og får masser af angrebsrebounds, så de får mange andenchancer," fortæller den spanske cheftræner, der dog kan glæde sig over, at der er lavet en aftale med en amerikansk spiller, som kommer til at udfylde den manglende rolle på holdet.
Hørsholm må dog vente på, at spille- og arbejdstilladelsen er på plads, men heldigvis har holdet god tid til at få ham klar, da spillerne har fri fra kamp indtil den 10. januar, hvor Randers Cimbria venter.

Horsens IC 84 Hørsholm 79ers 76 (13-21, 15-15, 22-14, 34-26)

Hørsholm:

Ty Sabin 30, Matt Bonds 22, Frederik Hougaard Nielsen 14, Connor Beranek 7, Sebastian Dalsgaard 3

Publiceret 15 December 2017 00:30

SENESTE TV