Rungsted gjorde det svært for sig selv i sejr

Rungsted Seier Capital førte 3-0 på udebane mod bundholdet Hvidovre Fighters, men måtte alligevel ud i overtid for at vinde 5-4

Af
Joachim Weichel

De seneste kampe er Rungsted Seier Capital kommet ovenpå efter deres svære stime, men torsdag aften var holdet ved at lide et tilbageskridt i udebaneopgøret mod Hvidovre Fighters. Gæsterne kom ellers planmæssigt foran 4-1 i kampens to første perioder, men i den sidste periode gik det galt for Rungsted-mandskabet, og det var ved at koste sejren.
Således smed de 4-1-føringen over bord, og særligt ærgerligt var det, at det var afslutninger langt udefra, som sendte opgøret i overtid. Det kom til at fungere som wake-up call for Rungsted-spillerne, der vågnede op til dåd og sikrede sig de to point, som en sejr i overtid giver.

Fanget i en uopmærksom stund

Efter kampen ærgrede tilbagevendte Gustav Green sig over, at kampen blev mere spændende, end den burde have været, i og med holdet førte med tre mål og skulle have lukket opgøret lang tid inden, at Hvidovre kom tilbage med tre hurtige scoringer.
"De får nogle hurtige mål og pludselig står det 4-3 - og så får de en heldig returpuck til sidst i kampen, hvor de havde taget målmanden ud," fortæller den unge angriber, der kun nåede at være i Malmö Redhawks i en håndfuld måneder.
Næste opgave for Gustav Green og holdkammeraterne ligger allerede lørdag eftermiddag, hvor holdet tager imod Herlev Eagles på hjemmebane.

Hvidovre Fighters 4 Rungsted Seier Capital 5 (0-1, 1-3, 3-0, 0-1)

0-1: #90 Mattias Persson (#13 M. Green, #23. B. Jelert Kristiansen)

0-1: #8 Agust Karlsson (#16 W. Nistrup, #26 E.O. Christensen)

0-1: #26 Emil Oliver Christensen (#33 M. Jensen, #28 J. Hansen)

1-4: #12 Christoffer Lindhøj (#48 M. Vernace, #7 M. Røndbjerg)

4-5: #33 Morten Jensen (#13 M. Green, #90 M. Persson)

Publiceret 15 December 2017 14:45

SENESTE TV