Kunstskøjteløbere bruger juleferien på at lære fra sig

Hørsholm Kunstskøjteløber Forening bruger juleferien på at afholde kursus i skøjteløb for børn helt ned til 4 års-alderen

Af
Joachim Weichel

Hørsholm Kunstskøjteløber Forenings årlige kursus i skøjteløb henover juleferien har efterhånden udviklet sig til en tradition, efter foreningen for syvende år i træk åbner dørene for børn helt ned til 4 års-alderen, som kunne være interesseret i at lære at stå på skøjter.
I år bliver kurset afviklet i Hørsholm Skøjtehal torsdag den 28. december og fredag den 29. december fra 14.00 til 15.10. Der er plads til 50 børn, og det koster 150 kroner at deltage i kurset, inklusiv leje af skøjter.
Sidste år var arrangementet udsolgt, og igen i år stiller foreningen deres dygtigste trænere til rådighed for at skabe en god oplevelse for børnene. Oleg Tolkach og Vera Marhunova er begge tidligere udøvere på internationalt plan, og henover de to dage deler de ud af deres egne erfaringer.
Derudover kan børnene støtte sig op af klubbens hjælpetrænere, som på flere årgange er blandt landets dygtigste udøvere.

null

Publiceret 20 December 2017 18:30

SENESTE TV