Topholdets skalp gled Rungsted af hænde

Rungsted Seier Capital førte 5-1 på hjemmebane, men måtte alligevel se sig besejret 5-6 mod topholdet Herning Blue Fox

Af
Joachim Weichel

De tre point var nærmest sat ind på kontoen for Rungsted Seier Capitals vedkommende i slutningen af anden periode af tirsdagens opgør mod Metalligaens tophold, Herning Blue Fox, hvor hjemmeholdet fra Rungsted var foran 5-1. Med ganske få sekunder tilbage af perioden fik Herning dog reduceret, og det fik dem til at lugte blod, alt imens Rungsted-mandskabet faldt fra hinanden.
Indtil da havde hjemmeholdet ellers udvist stor effektivitet, anført af kæden med tilbagevendte Morten Green og Mattias Persson, der i kampen var parret med Jake Hansen. Det viste sig at være en god idé, da denne konstellation stod for holdets tre første scoringer, ligesom trioen truede Herning-målet hver gang, de indtog isen.
Desværre begyndte kræfterne at slippe op for det skadesramte Rungsted-mandskab fra tredje periodes start, og da gæsterne fra Herning samtidig lignede et forvandlet mandskab skiftede momentum hurtigt over i udeholdets favør. Det brugte de til, bid for bid, at kæmpe sig tibage i kampen, indtil udligningen, der sendte kampen i overtid, faldt med fem minutter tilbage af opgøret.
Her virkede det som om, at Rungsted havde fået fornyet energi, fordi de lagde et tungt pres på gæsterne i de første to minutter, inden Herning med deres første chance i overtiden fuldendte comebacket i 5-6-nederlaget.
Inden spillerne kan holde et par dages fri med deres familier henover julen, skal de spille mod rivalerne fra Gentofte Stars på torsdag på udebane.

Rungsted Seier Capital 5 Herning Blue Fox 6 (2-1, 3-1, 0-3, 0-1)

1-0:#33 Morten Jensen (#28 J. Hansen, #13 M. Green)

2-0: #13 Morten Green (#90 M. Persson, #24 B. Nash)

3-1: #28 Jake Hansen (#13 M. Green, #90 M. Persson)

4-1: #15 Nikolaj Rosenthal (#33 M. Jensen, #21 W. Boysen)

5-1: #15 Nikolaj Rosenthal (#8 A. Karlsson)

Publiceret 20 December 2017 18:15

SENESTE TV