Rungsteds hjemmebanedåb forpurret af nederlag

Rungsted Seier Capital havde for første gang onsdag aften hjemmebane i Bitcoin Arena, men festen blev forpurret af Esbjerg Energy, som vandt 2-1

Af
Joachim Weichel

Efter et par dage i selskab med familier og venner var Rungsted Seier Capital-holdet atter i aktion i Metalligaen. Onsdagens hjemmebanekamp mod Esbjerg Energy var dog helt speciel, da den markerede navneskiftet fra Saxo Bank Arena til Bitcoin Arena.
Det betød også, at værterne havde arrangeret konkurrencer og aktiviteter i med den digitale valuta, bitcoinen, i fokus, ligesom der var arrangeret fest i forlængelse af kampen. Desværre fik festlighederne ikke den ønskede start, eftersom Rungsted-mandskabet måtte se sig slået 1-2 foran hjemmepublikummet.
Om det skyldes den dårlige start, som Rungsted fik på opgøret, vides ikke, men i hvert fald kom holdet både bagud 0-1 og 0-2, før William Boysen tog affære og bragte spænding tilbage i opgøret kort før anden periodes afslutning.
To udvisninger fra starten af sidste periode tog dog brodden af hjemmeholdet, og den energi, som undertallet kostede, kunne Rungsted godt have brugt i slutningen af kampen til for alvor at sætte Esbjergs målmand under pres. 

Ville have ny start

Efter kampen ærgrede Rungsted-kaptajn Morten Green sig over, at holdkammeraterne ikke kunne drage fordel af den fornyede energi, som den korte juleferie havde skabt på holdet.
"Vi ville rigtig gerne komme ud og sætte vores præg på kampen og komme godt fra start efter jul, men af en eller anden årsag stod vi på hælene og spillede meste af første periode i egen zone," fortæller den rutinerede center, der dog pointerede, at man ikke var skarp nok i de afgørende øjeblikke, til Rungsted Seier Capital TV.
Fredag går det igen løs, når Green og kompagni gæster rivalerne fra Rødovre Mighty Bulls, der er begyndt at ånde nordsjællænderne i nakken i tabellen.

Rungsted Seier Capital 1 Esbjerg Energy 2 (0-1, 1-1, 0-0)

1-2: #21 William Boysen (#24 B. Nash, #40 M. Olsson)

Publiceret 28 December 2017 13:45

SENESTE TV