Rungsted-talenter skal gentage dansk VM-succes

Fire talenter med rødder i Rungsteds ishockeymiljø er en del af det danske U20-landshold i ishockey, som i disse dage kæmper ved VM

Af
Joachim Weichel

De seneste år har U20-landsholdet i ishockey skrevet det ene kapitel efter det andet i historiebøgerne på baggrund af en række flotte resultater, der hvert år er blevet overgået.
Sidste år kulminerede indsatsen med en kvartfinaleplads og en samlet 5.plads, hvor Rungsted-drengene Jonas og Mathias Røndbjerg, Alexander True, William Boysen og Nicolai Weichel var med.
I år er de tre sidstnævnte erstattet af tre nye talenter, som også har spillet enten i Rungsted Ishockey Klub eller Rungsted Seier Capital. Således er angriberne Andreas Grundtvig, Jacob Schmidt-Svejstrup og Nikolaj Krag Christensen udtaget som en del af landstræner Olaf Ellers offensive arsenal.
Mens Andreas Grundtvig og Jacob Schmidt-Svejstrup aldrig nåede at repræsentere Rungsted Seier Capital, fordi de valgte at gå ad andre veje i deres karrierer, har Nikolaj Krag Christensen repræsenteret Rungsted den seneste måneds tid op til VM for at holde sig i form efter et mislykket ophold i Finland.
Hvorvidt han fortsætter i den danske liga for Rungsted-mandskabet er endnu uvist, men han er sammen med gengangeren Jonas Røndbjerg, der spiller sit tredje U20-VM, udset til at få en nøglerolle på årets U20-mandskab, der skal forsøge at gentage sidste års succesoplevelse.
Derudover var både Oliver True og Gustav Green, en tidligere og en nuværende Rungsted Seier Capital-spiller, også en del af bruttotruppen, men måtte se sig siet fra, inden slutrunden blev skudt i gang.
Indtil videre er Rungsted-talenter og deres holdkammerater løbet ind i to nederlag til de regerende verdensmestre fra USA og én af deres førsteudfordrere, Finland.

null

Publiceret 30 December 2017 08:15

SENESTE TV