Hørsholm indledte året med sæsonens første nederlag

Hørsholm 79ers-damerne tabte for første gang i sæsonen efter en atypisk præstation i lørdagens opgør mod Stevnsgade SuperWomen

Af
Joachim Weichel

Indtil videre i sæsonen har Hørsholm 79ers-damerne været ganske suveræne, men lørdag eftermiddag mødte de første bump på vejen, da de rendte ind i sæsonens første nederlag efter 14 sejre i træk. Således var Stevnsgade SuperWomen det bedste hold på dagen og udnyttede Hørsholm-holdets manglende effektivitet og aggresivitet til at vinde 59-39.
Hørsholm fik ellers en god start på opgøret og ramte deres første skud, men herefter overlod de initiativet til hjemmebaneholdet, som kvitterede med at spille sig ind i kampen, indtil de havde erobret føringen ved pausen mellem første og anden periode.
Den holdt Stevnsgade siden fat i, selvom de heller ikke ramte deres topniveau. Således udnyttede de bare, at Hørsholm-holdet ramte en kollektiv off-day, hvor spillet aldrig kom til at flyde - og da forsvaret samtidig faldt fra hinanden, havde holdet ikke en chance for at gøre sig forhåbninger om point.

Dameholdets cheftræner Jesper Krone var heller ikke sen til at indrømme, at holdet må lære af lørdagens nederlag. Han er dog ikke i tvivl om, at det var en engangsforestilling.

Ukarakteristisk præstation

Hørsholm-kaptajn Line Piechnik var efter kampen skuffet over sin egen og holdets præstation. Det fik hende til at appellere til, at Hørsholm som hold i den kommende tid giver en ekstra skalle til træning - så er hun nemlig ikke i tvivl om, at lørdagens kamp hurtigt ryger i glemmebogen.
"Stevnsgade spiller godt, og vi møder ikke op til kampen. Vi mangler flow i angrebet, men det starter i forsvaret. Det var slet ikke godt nok i dag, og det skal blive bedre - men først og fremmest skal vi tilbage til træning og træne ordentligt," fortæller profilen.
Hørsholm-mandskabet har god tid til at forberede sig til næste kamp i Dameligaen, og det får de brug for. Her møder de nemlig Virum Vipers, der ligger otte point efter Hørsholm-damerne på ligaens andenplads.

Stevnsgade SuperWomen 59 Hørsholm 79ers 39 (17-15, 14-6, 16-7, 12-11)

Hørsholm:

Emilie Fogelstrøm 7, Maryah Sydnor 7, Line Piechnik 5, Marie-Louise Blyme 5, Ivana Jovanovic 4, Maria Forsman Pedersen 2, Gritt Ryder 2, Maria Dinesen 2, Sandra Lind Prastardottir 2, Kristine Risager Pedersen 2, Josephine Tullin 1

Publiceret 07 January 2018 17:45

SENESTE TV