Se højdepunkter:

Rungsted dominerede generalprøve på pokalsemifinale

Rungsted Seier Capital vandt 5-0 over Odense Bulldogs i de to holds sidste møde inden deres indbyrdes pokalsemifinale om to uger

Af
Joachim Weichel


Efter en svær periode mellem jul og nytår med tre nederlag fik Rungsted Seier Capital genoprejsning med fredagens 5-0-sejr på hjemmebane over den kommende modstander i pokalsemifinalen, Odense Bulldogs. Dermed fik holdet den ønskede generalprøve, hvor holdets offensiv viste prøver på den slags spil, som kan sikre sølvtøj for anden sæson i træk.
Morten Green var første mand på måltavlen, da han efter fornemt forarbejde af kædekammeraterne Mike Vernace og Jake Hansen kunne sende pucken det sidste stykke ind over stregen. Selvom der gik lang tid, før næste scoring, som blev sat ind af Robin Bergman, faldt, havde hjemmebaneholdet nu momentum.
Det udnyttede Rungsted-spillerne til at lægge et tungt pres på Odenses målmand, som hverken kunne stoppe Morten Jensen, Robin Bergman eller Nikolaj Rosenthal fra at bidrage til målfesten.
 

Nikolaj Rosenthal var på pletten med sin scoring til 3-0, som for alvor ødelagde Odenses forhåbninger om point i kampen.

Nikolaj Rosenthal var på pletten med sin scoring til 3-0, som for alvor ødelagde Odenses forhåbninger om point i kampen.

Slog såret dyr

Efter kampen glædede Rungsted-spilleren Nikolai Gade sig over, at Bulldogs-mandskabet blev besejret i sikker stil, selvom han er sikker på, de kommer stærkt tilbage i pokalsemifinalen på trods af, de har sagt farvel til én af ligaens helt store profiler.
"Odense har haft en rigtig god førstekæde, som klart var ligaens stærkeste, og man kunne godt se, at der manglede et led i dag," fortæller fanfavoritten med henvisning til, at modstanderen har opsagt profilen Anthony Camaras kontrakt som følge af en episode ved en træning, hvor han forbrød sig mod normerne for god opførsel.
De to hold står igen ansigt til ansigt fredag d. 19. januar i pokalsemifinalen, som tegner til at blive et tæt opgør, nu hvor begge mandskaber har slået hinanden i indeværende sæson.

Rungsted Seier Capital 5 Odense Bulldogs 0 (1-0, 2-0, 2-0)

1-0: #13 Morten Green (#28 J. Hansen, #48 M. Vernace)

2-0: #88 Robin Bergman (#40 M. Olsson, #33 M. Jensen)

3-0: #15 Nikolaj Rosenthal (#48 M. Vernace, #7 M. Røndbjerg)

4-0: #33 Morten Jensen (#21 W. Boysen, #13 M. Green)

5-0: #88 Robin Bergman (#28 J. Hansen, #24 B. Nash)

Publiceret 07 January 2018 10:15

SENESTE TV