Mattias Persson og resten af Rungsted-holdet var tvunget i knæ af et effektivt Frederikshavn-hold, som var i spilhumør.

Mattias Persson og resten af Rungsted-holdet var tvunget i knæ af et effektivt Frederikshavn-hold, som var i spilhumør.

Rungsted udstillet for åben skærm

Rungsted Seier Capital leverede en dårlig indsats i tirsdagens 7-3-nederlag i TV-kampen mod Frederikshavn White Hawks

Af
Joachim Weichel

For rullende kameraer fik Rungsted Seier Capital ikke den ønskede start på tirsdagens TV-kamp mod Frederikshavn White Hawks. Nærkampene langs banderne og foran målene blev tabt, og halvvejs i første periode fik Rungsted-mandskabet en forsmag på, hvad der ventede dem i 7-3-nederlaget.
Her sendte den brandvarme Frederikshavn-profil Nick Olesen pucken i retning mod mål og til stor forvirring for begge mandskaber, dømte dommerne i første omgang ikke mål. Efter at have kigget TV-billederne igennem, kunne de dog heller ikke finde bevis for, at pucken krydsede mållinjen, og derfor blev det ved chokket for sjællænderne.
Det varede dog under et minut, for herefter tog selvsamme Olesen revanche og bragte hjemmeholdet i front. Herfra stod der Frederikshavn på resten af første periode, og det lykkedes dem også at udbygge føringen til 2-0, inden Jake Hansen reducerede til 2-1 kort før pausen.
Anden periode var anderledes jævnbyrdig, og begge hold tilspillede sig store chancer. Den eneste forskel var frederikshavnernes andenkæde, som var skræmmende effektive og noterede sig for tre scoringer mod Rungsteds ene reducering.

Sebastian Feuk havde igen fået chancen i Rungsted-målet efter en håndfuld kampe på bænken, men han blev ikke hjulpet på vej af holdkammeraterne til at gribe chancen.

Sebastian Feuk havde igen fået chancen i Rungsted-målet efter en håndfuld kampe på bænken, men han blev ikke hjulpet på vej af holdkammeraterne til at gribe chancen.

Skal gøre hinanden bedre

Før tredje periodes start var Rungsted således bagud 5-2, og derfor forsøgte træner Peter Johansson undervejs i sin pausesnak før perioden at fortælle, at comebacket ikke var umuligt, hvis de begyndte at gøre hinanden bedre ude på isen.
"Vi er passive - hjælp hinanden i stedet. Og så skal vi vinde duellerne omkring målene. Det er simpelt, drenge," fortalte den svenske cheftræner roligt til sine spillere, mens TV2Sports kameraer sendte hvert et ord ud til folk i stuerne.
Lige lidt hjalp det dog. Dampen begyndte så småt at gå af kampen, og med en scoring til hvert hold i løbet af periodens første 15 minutter var status uændret. Den spinkle chance for at forfølge comebacket i kampens døende minutter forduftede dog, da Rungsted tog tre udvisninger på under to minutter, og i stedet lukkede og slukkede værterne med scoringen til 7-3.
Holdets næste kamp er på hjemmebane i Bitcoin Arena mod rivalerne fra Rødovre Mighty Bulls fredag aften.
 

Frederikshavn White Hawks 7 Rungsted Seier Capital 3 (2-1, 3-1, 2-1)

2-1: #28 Jake Hansen (#88 R. Bergman)

4-2: #15 Nikolaj Rosenthal (#90 M. Persson)

6-3: #90 Mattias Persson (#3 M. Illemann)

Publiceret 10 January 2018 12:45