Opmærksomheden omkring Ivana Jovanovic skabte plads til hendes holdkammerater.

Opmærksomheden omkring Ivana Jovanovic skabte plads til hendes holdkammerater.

Hørsholm fik indstillet sigtekornet til pokalfinale

Hørsholm 79ers-damerne fik en god optakt til næste weekends pokalfinale med lørdagens overbevisende storsejr på 83-49 over Værløse

Af
Joachim Weichel

I den kommende weekend løber pokalfinalen af stablen og for Hørsholm 79ers-damerne er det ét af sæsonens store mål at stå med pokalen. Inden de kunne koncentrere sig om denne opgave, skulle de dog først spille mod Værløse lørdag eftermiddag.
Her var der aldrig tvivl om udfaldet, som endte 83-49 i Hørsholms favør, og dermed fik Hørsholm-spillerne, der var meget effektive i Værløse-kampen, indstillet sigtekornet på pokalen og guldmedaljerne.
"Det var en super optakt. Der var flere af os, der ramte nogle skud, vi ikke har fået ram på de sidste par kampe, så det var vigtigt for os at tanke noget selvtillid," fortæller Gritt Ryder om den forløsning, at holdet fik en god optakt til finalen.
Denne betragtning var holdets træner, Jesper Krone, også enig i, og han håber, at hans spillere kan tage de positive takter mod Værløse med ind i den kommende uge. "Jeg er tilfreds med indstillingen og den måde, vi håndterer kampen mod Værløse på. Det var ikke altid lige kønt, men det var effektivt," vurderer Hørsholm-træneren, der for nylig blev udnævnt til landstræner for kvindeholdet.
Finalen bliver spillet lørdag den 27. januar i Forum i Horsens, hvor modstanderen hedder SISU. Kampen vises også på TV2Sport.

Hørsholm 79ers 83 Værløse Basketball Klub 49 (20-9, 26-12, 20-15, 17-13)

Gritt Ryder 14, Maryah Sydnor 12, Line Piechnik 10, Emilie Fogelstrøm 9, Sandra Lind Prastardottir 8, Ivana Jovanovic 6, Emilie Bornemann 5, Amalie Langer 4, Sara Forsman Pedersen 4, Maria Dinesen 4, Marie-Louise Blyme 4, Maria Forsman Pedersen 3

Publiceret 21 January 2018 10:00