Bertram Jelert og William Nistrup har begge fået godt med spilletid for Rungsted Seier Capital i denne sæson.

Bertram Jelert og William Nistrup har begge fået godt med spilletid for Rungsted Seier Capital i denne sæson.

Rungsteds landsholdstraditioner fortsætter

Gustav Green, William Nistrup og Bertram Jelert er seneste skud på Rungsted Seier Capitals landsholdsstamme med deres udtagelse til U18-landsholdet

Af
Joachim Weichel

Rungsted Ishockey Klub og Rungsted Seier Capital har de seneste år haft mange spillere omkring de danske ishockeylandshold, og den kommende landsholdspause i uge 7 er heller ikke nogen undtagelse.

Trioen Gustav Green, William Nistrup og Bertram Jelert, der alle har slået sine folder på Rungsted Seier Capital-mandskabet i den igangværende sæson, er nemlig udtaget til det danske U18-landshold af landstræner Martin Struzinski.

De deltager sammen med deres holdkammerater i en firenationersturnering i den lettiske by Liepaja, hvor værtsnationen sammen med Østrig og Norge også deltager.

Desuden er Jonas Røndbjerg, Nicolai Weichel og Nicholas B. Jensen, der alle har spillet for Rungsted i Metalligaen inden for de sidste par år, udtaget til A-landsholdet, der opvarmer med en firenationersturnering på hjemmebane i Aalborg, Silkeborg og Herning frem mod VM på hjemmebane i maj.

null

Publiceret 09 February 2018 10:00