Morten Green afgjorde fredagens opgør mod Odense Bulldogs, men kunne sammen med holdkammeraterne intet stille op i lørdagens kamp mod SønderjyskE.

Morten Green afgjorde fredagens opgør mod Odense Bulldogs, men kunne sammen med holdkammeraterne intet stille op i lørdagens kamp mod SønderjyskE.

Rungsteds slutspilssituation uændret efter weekenden

Rungsted Seier Capital er stadig uden for de direkte slutspilspladser efter weekendens 3-2-sejr over Odense Bulldogs og 3-0-nederlag til SønderjyskE

Af
Joachim Weichel

Fire kampe resterer af grundspillet i Metalligaen, og i skrivende stund befinder Rungsted Seier Capital sig fire point uden for det fine selskab, som top seks, der kvalificerer sig direkte til slutspillet, udgør.

I weekenden havde nordsjællænderne ellers mulighed for at gøre et indhug i konkurrenternes forspring, og den mission lykkedes delvist med fredagens 3-2-overtidssejr på udebane over Odense Bulldogs, som indtager den sjetteplads, Rungsted-mandskabet indædt jagter.

Optimismen, som udsprang af fredagens vigtige sejr, blev dog erstattet af skuffelse på den anden hjemtur over broerne på lidt over et døgn. SønderjyskE, der ellers har kæmpet med at finde tidligere tiders storhed i indeværende sæson, viste den slags defensive dyder, som har sikret dem utallige danske mesterskaber.

Derfor endte det også med et 3-0-nederlag, og det sætter Rungsted i en presset situation, inden deres resterende kampe mod Frederikshavn White Hawks, Hvidovre Fighters, Herlev Eagles og Herning Blue Fox.

Her kan du både se målene fra fredagens 3-2-sejr over Odense og lørdagens 3-0-nederlag mod SønderjyskE, som betyder, at situationen i forhold til en direkte plads i slutspillet er uændret.

Publiceret 11 February 2018 20:30