Morten Green stopper sin karriere som ishockeyspiller, når Rungsted Seier Capital har spillet sin sidste kamp i indeværende sæson.

Morten Green stopper sin karriere som ishockeyspiller, når Rungsted Seier Capital har spillet sin sidste kamp i indeværende sæson.

Ishockeykoryfæ indstiller sin karriere efter sæsonen

Én af dansk ishockeys største profiler gennem tiderne, Morten Green, indstiller sin aktive spillerkarriere, når denne sæson er færdigspillet

Af
Joachim Weichel

19 VM-turneringer, 316 landskampe og op imod 1500 ishockeykampe i løbet af karrieren. Det er nogle af overskrifterne fra ishockeykoryfæet Morten Greens mange år på isen, som gennem 16 sæsoner i udlandet har bragt ham til både Sverige og Tyskland. Desværre lakker den nu mod enden.

Morten Green, som besidder rekorden for flest spillede landskampe, har via sin klub Rungsted Seier Capital meldt ud i en pressemeddelelse, at han indstiller sin aktive karriere som ishockeyspiller efter den igangværende sæson.

Det betyder, at sæsonens resterende fire kampe og det efterfølgende slutspil bliver det sidste, vi ser til den spilintelligente spiller, der har døjet med en skade i løbet af sæsonen, som har hjulpet hans beslutning på vej.

"Det er vigtigt for mig at stoppe, mens legen er god, og jeg stadig føler, jeg gør en forskel. Det er som om, kroppen ikke længere helt gør det samme, som hjernen fortæller, den skal, og så synes jeg, det er på tide at takke af," fortæller den legendariske center i pressemeddelelsen.

I samme moment fortæller Morten Green dog, at han regner med at fortsætte med at arbejde inden for ishockeyens verden.

null

Publiceret 14 February 2018 00:45