Tosin Mehinti har pyntet på Hørsholm-holdets spil i området omkring kurvene.

Tosin Mehinti har pyntet på Hørsholm-holdets spil i området omkring kurvene.

Hørsholm tæt på hjemmebanefordel i kvartfinaler

Hørsholm 79ers-herrerne er tæt på at have sikret sig hjemmebanefordel i slutspillets kvartfinaler efter onsdagens sejr på 98-87 over Randers Cimbria

Af
Joachim Weichel

Slutspillet nærmer sig for Hørsholm 79ers-herrerne, og dermed skal formen finpudses inden de sæsondefinerende kampe. Onsdag aften pegede formkurven opad, da Hørsholm-holdet slog Randers Cimbria i Hørsholmhallen med 98-87.

Dermed er pladsen i top fire så godt som sikker, og sandsynligvis bliver den kommende modstander i Basketligaens kvartfinaleserie netop Randers-mandskabet, der i skrivende stund indtager femtepladsen.

Det kan vise sig at blive nogle underholdende kampe, eftersom de to holds indbyrdes kampe gang på gang i år har været præget af drama med et hav af usportslige og tekniske fejl.

Hørsholms næste kamp er en svær én af slagsen, da man på søndag skal på besøg hos Bakken Bears, der må betegnes som en seriøs bejler til kandidaturet som danmarksmestre.

Hørsholm 79ers 98 Randers Cimbria 87 (19-28, 26-10, 31-18, 22-31)

Hørsholm:

Matt Bonds 26, Connor Beranek 19, Ty Sabin 19, Tosin Mehinti 13, Frederik Hougaard Nielsen 7, Mikael Vincents Nielsen 7, Martin Poulsen 6, Sebastian Dalsgaard 1

Publiceret 16 February 2018 10:30