Brendon Nash scorede til 2-0 i første periode, men lige lidt hjalp, eftersom føringen blev formøblet i anden og tredje periode.

Brendon Nash scorede til 2-0 i første periode, men lige lidt hjalp, eftersom føringen blev formøblet i anden og tredje periode.

Rungsted formøblede fantomstart i første kvartfinale

Efter kort tid af første kvartfinale førte Rungsted Seier Capital 2-0 over rivalerne fra Rødovre, men man endte alligevel med at tabe opgøret

Af
Joachim Weichel

Slutspillet i Metalligaen blev skudt i gang fredag aften med hele tre serier med lokalopgør. Ét af dem stod mellem Rungsted Seier Capital, der var på udebane, og Rødovre Mighty Bulls, som overraskede alt og alle i grundspillet og endte som nummer tre i rækken.

Det kunne dog ikke ses i kampens indledning, hvor værternes spil var præget af nervøsitet. Det kan man måske godt forstå, når man tager Rungsteds fantomstart i betragtning. Allerede efter syv sekunder havde Rødovres målmand afværget den første friløber, der dog mindre end et minut senere var prisgivet på lynhurtige Robin Bergmans 1-0-scoring.

Ti minutter senere udbyggede Brendon Nash føringen til 2-0, men fra dette tidspunkt af begyndte hjemmebaneholdet at genvinde momentum. Roligt, men sikkert arbejde de sig tilbage i kampen i anden og tredje periode, hvor man først reducerede og udlignede, inden man sikrede sig sejren med fem minutter igen af den første kvartfinale mellem rivalerne.

Rødovre Mighty Bulls 3 Rungsted Seier Capital 2 (0-2, 2-0, 1-0)

0-1: #88 Robin Bergman (#13 M. Green)

0-2: #24 Brendon Nash (#40 M. Olsson)

Publiceret 10 March 2018 00:15