Fremtiden er uvis for cheftræner Rafa Monclova og hans spillere på grund af Hørsholm 79ers-organisationens økonomiske situation.

Fremtiden er uvis for cheftræner Rafa Monclova og hans spillere på grund af Hørsholm 79ers-organisationens økonomiske situation.

Uvisheden venter:

Hørsholm-herrernes sæson er forbi

Hørsholm 79ers-herrernes sæson er forbi efter torsdagens nederlag til Randers Cimbria, der afgør serien mellem holdene

Af
Joachim Weichel

En tid med uvished venter spillerne og teamet hos Hørsholm 79ers-herrerne, efter de torsdag blev slået ud af slutspillet af Randers Cimbria, som vandt deres tredje kamp i serien mellem de to hold, der har udviklet et fjendsk forhold til hinanden i løbet af indeværende sæson.

Hørsholm-herrerne har ellers vist god moral igennem hele serien i en svær tid, hvor fremtiden er uvis, eftersom holdet er trukket fra den kommende sæson i Basketligaen for at undgå en konkurs i organisationen.

Spillerne kan dog være deres indsats bekendt, da de døde med skoene på i onsdagens opgør, hvor Randers-mandskabet først trak fra det hårdtkæmpende Hørsholm-hold i kampens fjerde og sidste periode.

Her viste kronjyderne sig som det skarpeste mandskab på dagen, og desværre for Hørsholm var det afgørende for både kampen, der endte 105-96, og serien, der ender 3-1 i Randers' favør.

Randers Cimbria 105 Hørsholm 79ers 96 (23-21, 23-29, 28-23, 31-23)

Hørsholm:

Connor Beranek 25, Matt Bonds 18, Ty Sabin 18, Frederik Hougaard Nielsen 14, Tosin Mehinti 11, Emil Hjorth 8, Mikael Vincents Nielsen 1, Asbjørn Nerlov 1

Publiceret 30 March 2018 08:00

SENESTE TV