Det internationale stævne ud for Rungsted Havn var velbesøgt.

Det internationale stævne ud for Rungsted Havn var velbesøgt.

KDY-sejlere dominerede hjemmebanestævner

KDY-sejlerne lavede flere topresultater ved stævner i dansk og internationalt regi, der begge blev afholdt ud for Rungsted Havn

Af
Joachim Weichel

Henover weekenden afholdte KDY to store stævner på Rungsted Havn med deltagelse af mere end 300 joller. De konkurrerede i enten det internationale eller det nationale stævne, og begge steder markerede de talentfulde KDY-sejlere sig med topresultater.

I det nationale stævne delte Malthe Ebdrup og Helena Wolff delte førstepladsen i Opti A-klassen, mens Johan Hendriksen kom ind på tredjepladsen. I Laser Radial-klassen blev Michala Høeg Norsell nummer to og Andreas Krabbe-Christensen blev nummer tre, mens Simon Christiansen løb med sejren i Zoom 8-klassen løb. Desuden blev Gustav Skydsgaard og Christian Gunni nummer to og tre i Laser Standard-klassen.

På den internationale scene gjaldt det muligheden for at kvalificere sig til ungdoms-VM, og det satte sit tydelige præg på konkurrencen mellem de 44 besætninger. På de otte sejladser, der udgjorde kvalifikationen, var KDY-besætningen bestående af Jens-Christian Dehn-Toftehj og Jens-Philip Dehn-Toftehøj det bedste danske mandskab, men da sidstnævnte er for gammel til ungdoms-VM, talte resultatet ikke i denne sammenhæng.

Publiceret 10 May 2018 08:00