Det blev ikke til en ny sæson i Basketligaen for herrerne i den omgang, men de indsamlede penge til formålet fordeles nu ud i organisationen.

Det blev ikke til en ny sæson i Basketligaen for herrerne i den omgang, men de indsamlede penge til formålet fordeles nu ud i organisationen.

79ers-organisationen får gavn af støttekroner

Det lykkedes ikke at stable nok penge på benene til en ny sæson i Basketligaen for herrerne, hvorfor de i stedet investeres i klubbens fremtid

Af
Joachim Weichel

For et par dage siden kom det frem, at det ikke var lykkedes Hørsholm 79ers-organisationens støttegruppe at indsamle penge nok til en ny sæson i Basketligaen for herreholdets vedkommende.

Derfor har gruppen sat sig ned for at beslutte, hvad pengene, som de indsamlede fra events som cykelsprintarrangementet for sponsorerne, auktion, salg af t-shirts og børnehjælpslodder. De midler har støttegruppen valgt at uddele med klubbens fremtid i tankerne.

Det betyder, at klubben køber ny indretning til klublokalet og nyt træningsudstyr til ungdomsafdelingen, ligesom både drenge- og pigeholdene får gavn af de indsamlede penge.

Desuden fortsætter Hørsholm 79ers med at have en kommunikationsmedarbejder ansat, og så bliver der indkøbt en maskot, der har til formål at skabe bedre oplevelser omkring arrangementer og kampe, til brug for hele klubben.

Arbejdet med at sikre herreholdet en plads i Basketligaen i fremtiden fortsætter ufortrødent, og det er klubbens ambition at vende tilbage hurtigst muligt.

Publiceret 11 June 2018 07:45