Ivana Jovanovic er en af de rutinerede spillere, som skal tage ansvar i modgang. Arkivfoto: Markus Kluge

Ivana Jovanovic er en af de rutinerede spillere, som skal tage ansvar i modgang. Arkivfoto: Markus Kluge

Hørsholms unge basketdamer skal bygge videre på imponerende sæsonåbner

Hørsholm 79ers-damernes succesrige sæsonåbner har sat standarden for resten af sæsonen

Af
Joachim Højer Weichel

Da Hørsholm 79ers-damerne i onsdags tog imod BK Amager i Hørsholmhallen i sæsonens første kamp, viste det unge mandskab prøver på det enorme potentiale, som spillerne fra klubbens egen ungdomsafdeling besidder.

Det blev nemlig til en sejr på hele 89-51, som blev grundlagt tidligt i opgøret. Her spillede Hørsholm-damerne i et tempo, der sjældent er set højere i ligasammenhæng, og det gav pote i form af point til kontoen.

Det glædede også holdets træner, Jesper Krone, der var optimistisk efter kampen og så igennem fingre med hans unge spilleres individuelle forsvarsfejl, som ikke fik den store betydning på kampens udfald.

“Det er virkeligt sjovt at få lov at give så mange unge spillere masser af minutter og de gør det virkeligt godt,” fortæller Hørsholm-træneren, som har måtte rykke en masse unge spillere op i hierarkiet på grund af stor udskiftning i truppen.

I den kommende weekend bliver det interessant at følge det nye Hørsholm-kuld for at se, om de kan fortsætte i samme spor som i sæsonåbneren, når de søndag møder SISU, der også vandt sin første kamp i sæsonen, på udebane.

Publiceret 15 October 2018 09:14