Gustav Green viser sit talent frem i Metalligaen for tiden. Arkivfoto: Jan Korsgaard

Gustav Green viser sit talent frem i Metalligaen for tiden. Arkivfoto: Jan Korsgaard

Duos landsholdsdrømme går i opfyldelse

Holdkammeraterne Gustav Green og Nicolai Harries Andersen fra Rungsted Seier Capital skal afsted med U20- og U18-landsholdet

Af
Joachim Højer Weichel

I starten af november måned er der landskampspause i Metalligaen, og det betyder for de flestes vedkommende et par tiltrængte fridage og træninger med fokus på finesser og detaljer i spillet.

I Rungsted Seier Capital-duoen Gustav Green og Nicolai Harries Andersens tilfælde, står dagene dog på rød-hvide landsholdspligter.

Gustav Green er sammen med resten af U20-landsholdet værter for en firenationersturnering i Vojens, hvor modstanderne er Letland, Østrig og Hviderusland. Dermed er han ét skridt tættere på at få drømmen om et U20-VM i december måned opfyldt.

Nicolai Harries Andersen repræsenterer U18-landsholdet, som skal til Michalovce i Slovakiet, hvor de møder Tyskland, Hviderusland og Slovakiet.

Inden Rungsted-talenterne trækker landsholdstrøjen over hovedet, skal de først have overstået svære opgaver mod Aalborg Pirates, Esbjerg Energy, Rødovre Mighty Bulls og Frederikshavn White Hawks med klubkammeraterne.

Publiceret 24 October 2018 18:10