Anne Normann slipper ikke målet af syne. Foto: Rungsted Golfklub

Anne Normann slipper ikke målet af syne. Foto: Rungsted Golfklub

Golfttalentet Anne gør status ovenpå sin eventyrlige sæson

17-årige Anne Normann fra Rungsted Golfklub fik sine drømme opfyldt med deltagelse ved EM, VM og OL i 2018

Af
Joachim Højer Weichel

Selvom hun kun har spillet golf i fem år, blev 2018 året, hvor 17-årige Anne Normann fra Rungsted Golfklub havde flere store oplevelser med sin sport, end de fleste kunne turde drømme om i løbet af en karriere.

Således repræsenterede det unge stortalent Danmark ved både ungdoms-EM i Sverige, ungdoms-VM i Canada og senest ungdoms-OL i Argentina.

Det var først, da jeg kom derned, at jeg forstod, hvor stort det var,” fortæller Anne Normann om OL-oplevelsen.

På trods af at det ikke blev til topplaceringer, viste Anne Normann med sit gåpåmod, at hun godt kan begå sig på internationalt topplan.

Det har hun blandt andet vist ved German Girls-turneringen, hvor hun blev nummer 13, og ved Annika Invitational, hvor det blev til en 19. plads.

”Det er fedt at få lov til at gøre det, jeg elsker, så mange forskellige steder i verden,” fortæller den succesrige Rungsted-spiller.

Desuden har hun vundet tre danske turneringer, ligesom hun ikke er sluttet uden for top fire i nationale turneringer i år. Slutteligt kunne hun glæde sig over, at hun var med til at sikre oprykning til klubholdets bedste damehold.

Nu venter et par måneder med skiftevis afslapning og hård fysisk træning, inden hun sætter sig sammen med hendes trænere for at opstille målene for 2019, som hovedpersonen håber overgår den eventyrlige sæson, hun har haft i 2018.

Publiceret 01 November 2018 11:00

SENESTE TV