Gritt Ryder har spillet en stor rolle på Hørsholm-holdet i år. Arkivfoto: Markus Kluge

Gritt Ryder har spillet en stor rolle på Hørsholm-holdet i år. Arkivfoto: Markus Kluge

Hørsholm tager status som ubesejret med ind i det nye år

I årets første kamp mod BMS Herlev Wolfpack beholdt Hørsholm 79ers-damerne deres status som ubesejret tophold

Af
Joachim Højer Weichel

I indeværende sæson er der endnu ikke et hold i Dameligaen, der har fundet opskriften på, hvordan man slår Jesper Krones Hørsholm 79ers-damer, og tirsdagens opgør mod BMS Herlev Wolfpack var ingen undtagelse, selvom det unge mandskab gav topholdet kamp til stregen.

Først i kampens sidste to perioder begyndte Hørsholm-damerne at trække fra de håbefulde talenter, som måtte tage til takke med et nederlag på 65-85, selvom de ikke gav sig på trods af aldersforskellen.

"De går til den. De er et meget fysisk hold og det er fedt, at de er unge, men ikke kyste. Det var lige på kanten et par gange, men det er altid sjovt, når man får mulighed for at spille fysisk," fortæller Hørsholms Gritt Ryder, der har prøvet lidt af hvert, da hun spillede basketball i USA.

Ryder og holdkammeraterne skal i ilden igen søndag, når det gælder pokalkvartfinalen på udebane mod Stevnsgade, som Hørsholm mødte i DM-finalerne sidste sæson.

BMS Herlev Wolfpack 65 Hørsholm 79ers 85 (21-19, 7-20, 20-24, 17-22)

Layne Murphy 16, Ivana Jovanovic 15, Meg Wilson 13, Maria F. Pedersen 9, Josephine Tullin 9, Gritt Ryder 7, Marie-Louise Blyme 7, Emilie Bornemann 4, Kristine R. Pedersen 3, Katrine H. Lassen 2

Publiceret 09 January 2019 13:45

SENESTE TV